Herken je dit? Je kraamverzorgster is vertrokken en je blijft achter met allerlei twijfels, onzekerheden en onrust. Maar soms ook zorgen, somberheid, verdriet of problemen in de hechting tussen jou en je baby. Je bent nu aangewezen op jezelf en het nieuwe leven wat in jullie gezin zijn intrede heeft gedaan. Je ervaart de gebroken nachten als slopend en je weet niet wat te doen wanneer je kindje maar niet wil slapen. Kortom de ‘roze wolk’ heeft een andere kleur gekregen.

Hoe zou het voor je zijn om ondersteuning te krijgen na een zware traumatische ervaring bij je bevalling? Maar ook bij een postnatale depressie, somberheid of verdriet? De mogelijkheid om met begeleiding weer meer rust te mogen ervaren,  leren om te gaan met het nieuwe leven in je gezin, kan ik je bieden. Wanneer er opnieuw rust in je leven is, kun jij weer genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Ik werk o.a. met de Reversie methode, systemisch werk, Yucel methode, aromatherapie, creatieve werkvormen.

Ieder mens is uniek, ook baby’s. Allemaal ‘vertellen’ ze hun verhaal, een eigen verhaal….Dat verhaal te horen en daar naar te handelen, kan ik je leren. Wanneer het bovenstaande je aanspreekt, neem dan contact met me op. Ik luister graag met je mee!

sidebar