Zwangerschap

Een zwangerschap zou een tijd moeten zijn van blijde verwachting. Verwachting naar het nieuwe leven wat er in jou groeit.  Waar zijn de positieve verhalen over een kind op de wereld zetten? Waar komt dit kindje vandaan en wat is zijn/haar levensopdracht?
Als zwangere vrouw ben je onbewust op zoek naar het vertrouwen in jezelf en in je lichaam om te kunnen baren. Korte zwangerschapscontroles, zitten vol medische checks gericht op het uitsluiten van medische problemen. Het sociale aspect ontbreekt vaak door onvoldoende beschikbare tijd. De fysiologie verdwijnt uit beeld en dat zorgt voor onzekerheid bij aanstaande moeders!
Behalve het medische aspect is het heel belangrijk de mentale staat van jou goed te houden. Een positief gevoel over je zwangerschap biedt je, behalve een fijne herinnering, ook een kans op een goede baring.

Als je voor, tijdens of na je zwangerschap uit balans bent
Als je uit balans bent of als je tegen je bevalling opziet, angst of twijfels hebt, neem dan contact met mij op en dan bespreken we of ik iets voor je kan betekenen. ik werk o.a. met systemisch werk, creativiteit, de Reversie methode, aromatherapie

Natuurlijke kraamzorg
Na je bevalling kun je kiezen voor natuurlijke kraamzorg, een specialistische zorg waar het gebruik van natuurlijke materialen en middelen voorop staan. Ik kijk wat moeder en kind nodig hebben, in plaats van het strikt opvolgen van protocollen. Door middel van warmtezorg, ritmische inwrijvingen en rust en regelmaat zorg ik voor een goede eerste start van een nieuw mensenleven. http://www.kraamzorgnaturelle.nl

waves